Du har väl sett att vi har en kunskapsbank som hjälper dig lyckas med online auktioner!

jul 13, 2023

Lär dig mer om auktioner i vår kunskapsbank. Har du någon eller några frågor som du inte finner svaren på så är du välkommen att ringa eller maila oss.

Här finns svar på frågor om Auctionet och nu har vi precis lagt till två nya artiklar:
Kan man sälja allt i ett dödsbo via online auktion eller är det vissa saker som passar bättre?
Vilka är fördelarna att sälja saker man inte behöver via oss på online auktion?

Vår målsättning är att alltid underlätta kundernas vardag. Därför lägger vi alltid stor vikt vid det personliga och professionella bemötandet gentemot våra kunder. 

Med Höörs Auktionshall centralt i Skåne kan du känna trygghet. Vi har drygt 50 års erfarenhet av antikviteter, auktioner, värderingar och arbete i pantbank.

Nyhetsarkiv

Det vet väl att vi är verksamma i hela Skåne

Vi erbjuder auktioner online varhelst du behöver hjälp att sälja saker, så även vid Ale stenar Österlen Skåne om så skulle vara. Det är möjligt att sälja nästan allt i ett dödsbo på onlineauktion hos oss på Höörs Auktionshall. Vi hjälper med värderingar i samband med...

Temaauktion asien – Många antika föremål

Just nu har vi fått in en fin orientalisk samling som vi presenterar idag på Auctionet. Auktionen kommer ut nu idag och genomförs i sammarbete med antikexpert Peder Lamm. Med Höörs Auktionshall centralt i Skåne kan du känna trygghet. Vi har drygt 50 års erfarenhet av...

Nu lanserar vi vår nya webb

Idag lanserar vi vår nya webb med presentation av våra tjänster inom värdering och auktioner online. Läs om våra tjänster och ta en kontakt så svarar vi på dina frågor.

Värdering eller saker du vill sälja på auktion, vi hjälper dig gärna!